STEL EEN VRAAG

Vul alle gegevens in en ontvang een passend antwoord op je vraag.

PLAN EEN AFSPRAAK

Als je de gegevens invult, kunnen we een passende afspraak maken.

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in en we bellen je zo spoedig mogelijk.

HetSalarisplein herkent zorgen voordat jij ze hebt!

Als ondernemer weet je dat ondernemen ook zorgen met zich meebrengt. Is de administratie op orde, loopt alles volgens de regels van de belastingdienst, jaaropgaven, inkomstenbelasting, en ga zo maar door.

Of je nou een broodjeszaak, een communicatieadviesbureau, of een loodgietersbedrijf hebt, het is altijd fijn als het je bedrijf voor de wind gaat. Het liefst focus je je natuurlijk alleen op de kernzaken: jouw core business.

Maar wat nou, als de zaken zó goed gaan, dat je er eigenlijk wel iemand bij aan kunt nemen, om niet aan je eigen succes ten onder te gaan? Heuglijk nieuws… Toch is dit is voor de meeste ondernemers een kantelpunt waar wel wat hoofdbrekens overheen gaan. Wel of niet doen?

Wat komt er allemaal bij kijken? Wie neem je aan, is dat niet ‘eng’? Ondernemen is één, werkgever worden, is een heel ander ding. Er komt veel op je af qua regelgeving, waar je voorheen je hoofd niet over hoefde te breken. 

Wat ga je uitbetalen (wat is redelijk)? Wat moet je afdragen? En zit je meteen aan iemand vast als je iemand aanneemt in loondienst - en hoe lang dan? Misschien werk je al jaren met één of meerdere ZZP’ers, en begint het op een verkapt dienstverband te lijken, waardoor je bepaalde keuzes moet maken. 

Het Salarisplein helpt bij dit soort vragen, in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat je bij ons met al je eventuele zorgen bij ons terecht kan. Of je nu wilt weten wat het kost om jouw salarisadministratie te doen, je een snelle berekening van ons wilt, of gewoon even wat vragen wilt afvuren. Daar zijn we voor. 

En daar staan we dan ook sinds jaar en dag om bekend; het ontzorgen van kleine en grote ondernemingen. Zodat jij je kun focussen op ondernemen. 

Het makkelijkst is gewoon de drempel overstappen en een belletje ertegenaan gooien. Vragen staat vrij, en wie weet maken we jou ook blij!

Wat je misschien ook interessant vindt
Gerelateerde berichten